ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Блог Анни Парфьонової

Стаття з розділу: Мої мрії

Мрії мають властивості збуватися

Варто прикласти зусилля

20.05.2020

Я мрію про щасливу Україну, в якій кожна людина має можливість свідомо творчо якісно щасливо жити.

Я мрію про гармонійну Україну, в якій кожна людина має можливість вільно розвиватися та втілювати свої мрії у життя, плекаючи свою внутрішню і суспільну  гармонію.

Я мрію про успішну Україну, де ми разом добровільно і натхненно робимо свою домівку, свою маленьку Батьківщину,  всю Україну, красивими сучасними та успішними.

Я мрію про Україну, як країну вільних громадян, які мають спільні захоплюючі мрії та вільно втілюють їх у життя.

Я мрію про Україну, як країну творчих громадян, які разом будують творче суспільство та надзвичайно красиву країну.

Я мрію про Україну, як країну солідарних громадян, які своїми спільними звершеннями у сферах побудови творчого суспільного управління, економічної та соціальної гармонії надихають кожну людину своєї Батьківщини і увесь світ.

Я мрію про соціальний устрій, який твориться люблячими розумними креативними людьми, які натхнені Божою красою і розуміють, що синергія зусиль примножує добробут кожного і породжує суспільне багатство та щастя взаєморозуміння, підтримки і спільного розвитку.

Я мрію про суспільство, де політика розуміється не як брудна справа, де нагору здираються найвправнші в маніпуляціях свідомістю співвітчизників з кінцевою метою дерибану суспільних ресурсів, а як суспільне узгоджене максимально якісне сучасне і гармонійне управління розвитком громади і території, народу та країни чесними просунутими успішними особистостями, які знаються на філософії, світовій історії та економічних і гуманітарних науках.

Я мрію про Україну, в якій кожна управлінська установа, від самого верху до самого низу, від державного управління до місцевого самоврядування, є агенцією сучасного розвитку, головна мета і результати діяльності якої мають робити сферу управління процвітаючою й інноваційною та забезпечувати дбайливе ставлення суспільства до отриманого спадку і спадку майбутніх поколінь.

Я мрію про дітей, які вчаться у творчих суперсучасних школах і отримують ясне розуміння законів природи, суспільства, особистого успіху в гармонії зі суспільством і природою та вміння проектувати і будувати, на основі отриманих знань, будь-які економічні або соціальні моделі від механізмів до творчих колективів.

Я мрію про юнацтво, яке отримує необхідні знання та вміння, щоб вільно експериментувати і реалізовувати свої мрії та ідеї щодо інновацій та перебудови того, що потребує змін.

Я мрію про дорослих, які будують своє життя, свою сім’ю, своє управління соціумом, свою країну, маючи необхідні сучасні знання та вміння і розуміючи свою власну відповідальність за все, що отримується в кінцевому підсумку.

Я мрію про економічно, інформаційно та соціально розвинуті Херсон і Херсонщину та розвинуту сучасну щасливу Україну!

Звичайно, що я не тільки мрію, а міру сил намагаюсь робити кроки до втілення цих мрій.

І мені дуже хочеться, щоб кожен з нас мріяв не тільки про особисті речі, але й про наш спільний суспільний успіх і робив кроки до їх втілення і тоді наші маленькі мрії і наші маленькі кроки в спільному напрямку зіллються в потужний потік народного руху до осмисленного і побудованого нами красивого і щасливого сьогодення та майбутнього.

Анна Парфьонова

Херсон

В чому проблеми, де успіх?

Херсонщина

Як розвивати регіон?

Україна

Якою має бути Україна?

Світ

Вчимося разом ...

Розвиток особистості

Гідність, гармонійність, далекоглядність, успішність. ЯК?

Розвиток колективу

Спільний успіх. ЯК?

Громадянське суспільство

Свідомі активні громадяни. Як?

Розвиток суспільства

Рецепти суспільного успіху. Які?

Мої мрії

Мої ідеї

Моя астрологія

Трішки про мене