ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Розвиток малого та середнього бізнесу

КЛЮЧОВА ПОДІЯ У СФЕРІ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В РЕГІОНІ

10.10.2019

       

10 жовтня в Херсоні, за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи ЄС #EU4Business, відбувся круглий стіл «Управління персоналом в МСБ». В заході взяло участь більше 50 власників малого та середнього бізнесу та спеціалістів з управління персоналом.

Круглий стіл, який організував Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Миколаїв,  надав можливість обговорити впровадження сучасних технологій управління персоналом в компаніях, підвищення якості ведення бізнесу та відповідності європейським стандартам. Основні питання, які були розглянуті на заході: недостатня обізнаність фахівців з HR та управління персоналом, особливості ринку праці регіону, потреба підвищення культури ведення бізнесу. Учасники круглого столу отримали унікальну нагоду зустрітися з провідними вітчизняними експертами та консультантами з питань HR-менеджменту.

Сьогодні формуються нове мислення і новий бізнес-підхід, де люди – ключова складова в стратегії довгострокового економічно стабільного бізнесу. Круглий стіл «Управління персоналом в МСБ» в першу чергу був покликаний налагодити діалог з працівниками та клієнтами для продуктивної роботи компанії. Основний посил, що неодноразово звучав впродовж дня – бути не просто підприємцем, що управляє персоналом, а ефективним лідером успішного бізнесу! Втримання персоналу та його розвиток, підвищення ефективності та продуктивності роботи команди – основні пріоритети кожного бізнесу сьогодні, незалежно від напрямку, галузі та розмірів.

Семінар для бізнесу Херсон

Більше семи годин інтенсиву з HR-менеджменту, тільки перевірені часом та ринком поради, реальні кейси та безцінні рішення від кращих гравців HR-сектора України – таким запам’ятали круглий стіл «Управління персоналом в МСБ» його учасники. Бізнес Херсонщини знає про цінність людей, про важливість розвитку та мотивації персоналу та готовий вкладати і час і кошти, аби розвивати свою корпоративну культуру. А відтепер ще й має всі необхідні для цього інструменти. Будемо слідкувати за позитивними змінами в компаніях і сподіватимемось, що вони будуть і швидкими, і ефективними та сприятимуть загальному розвитку підприємництва в регіоні.

Анна Нікуліна

Читати