ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Покращення інфраструктури

Юні херсонські спортсмени отримали оновлений спортивний зал

07.02.2020

У херсонському вищому училищі фізичної культури (ВУФК) відкрили оновлений зал для боротьби, реконструйований за кошти обласного бюджету.

“ Більше року тому наша дівчинка Антоніна Кулагіна виборола золото на Чемпіонаті Європи. А сьогодні ми відкриваємо оновлений зал для боротьби. На півдні України це кращий зал для юних спортсменів» – прокоментував директор херсонського ВУФК Валентин Сух.

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер сказав «Наше завдання як депутатів обласної ради підтримувати розвиток спорту як вищих досягнень, так й масового. Крок за кроком ми приводимо до ладу наше училище, щороку виділяємо кошти на ремонти приміщень, закупівлю інвентарю, обладнання. У минулому році ми передбачили у обласному бюджеті 881 тисячу гривень для облаштування зали вільної боротьби. За ці кошти придбали нове покриття, замінили вікна, зробили ремонт у залі та роздягальнях. У цьому році розглядаємо можливість придбання човнів для академічного веслування та байдарок, а також виділення коштів на подальші ремонти залів боксу, гімнастики училища»

Новий зал вже використовується для тренувань хлопців та дівчат. Вони кажуть, що сучасний дизайн, в якому виконано ремонт приміщення, всім дуже подобається. Тренери під час спілкування теж вказували на позитивні зміни, які відбуваються у училищі.

Джерело: Херсонська обласна рада

Читати