ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Благодійність

Озвучені імена переможців Національного конкурсу "Благодійна Україна" в онлайн режимі. Відзнаку переможця "Ангел добра" отримали два херсонці

10.04.2020

В номінації "НАРОДНИЙ БЛАГОДІЙНИК", одним із трьох переможців, став  улюбленець херсонців, волонтер, який постійно займається допомогою нашим військовим - дядя Гриша  (Янченко Григорій)

Одним із переможців конкурсу в номінації "БЛАГОДІЙНИК РОКУ" став відомий підприємець  Херсонщини та обласний депутат Юрій Рожков

 

Юрій Рожков написав на своїй стрінці у Фейсбуці:

Рожков Юрій

"Друзі, щиро дякую кожному за привітання з перемогою у номінації Благодійник року Національного конкурсу "Благодійна Україна"!

Мені дуже приємно. А також щиро вдячний усім, хто долучився до наших спільних проектів, покликаних надати допомогу тим, хто найбільше цього потребує. Щасливий, що маю так багато однодумців - земляків, які живуть турботою про інших. З деякими ми волонтеримо вже понад два десятки років, з іншими познайомились зовсім недавно, в Херсонському обласному антикризовому штабі, підтримуючи літніх та малозабезпечених людей. Але головне, кожен з них - вогник Добра, що підсилює єдине багаття.

Ще раз висловлюю глибоку повагу та вдячність, друзі! Вважаю нашу перемогу спільною і, переконаний, не останньою. Разом ми сила! Знаю: Добро переможе!"

Учасники конкурсу "Благодійна Україна -2019"  подавали свої заявки в 24 номінаціях.

Всього на конкурс надійшло 1132 заявок,які розглядали Національна експертна рада та більше ніж 40 залучених зовнішніх експертів.  

Ангел добра

Відзнакою  переможців в кожній номінації конкурсу є «Ангел добра» – унікальна керамічна  статуетка ангела, декорована багатим національним орнаментом і оздоблена бурштином. Авторський бурштиновий «Ангел добра» – спільна розробка Асоціації «Український бурштиновий світ» та українських майстрів.

Анна Парфьонова

Читати