ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Розвиватися

Мала академія наук підбила підсумки обласного етапу конкурсу науково-дослідницьких робіт

14.04.2021

На ІІ етап конкурсу-захисту було подано 179 науково-дослідницьких проєктів від 178 учасників. Цього року серед учасників  конкурсу  були учні від закладів освіти 12 об’єднаних територіальних громад, у тому числі й новостворених, а також учні закладів освіти обласного підпорядкування й, навіть, студенти закладів фахової передвищої освіти.

З 16 по 22 березня проходило заочне оцінювання конкурсних учнівських робіт журі, а з 23 березня по 01 квітня відбулися найцікавіші частини конкурсу – постерний захист й наукова конференція, які відбувалися на платформі «Zoom». Для сучасних школярів та студентів такий формат зовсім неновий!

Під час постерного захисту учасники презентували перед журі свої науково-дослідницькі доробки, відповідали на критичні запитання й показали свої вміння відстоювати власну точку зору.

наукові роботи МАН Херсонщини

Наукова конференція перетворилася на справжню наукову дискусію між юними науковцями, що дало змогу дізнатися не лише про деталі наукових результатів своїх конкурентів, а й зазирнути у їхні наукові плани на майбутнє.

наукові роботи МАН Херсонщини

Це був неймовірний досвід для тих, хто робить свої перші кроки у науку!

Результатом такого масштабного інтелектуального змагання стали 125 переможців, а з них 39 найкращих представлятимуть Херсонщину на фінальному етапі конкурсу (м.Київ)!

наукові роботи МАН Херсонщини

У минулому році юні науковці Херсонщини посіли 5 місце у фінальному етапі конкурсу-захисту, поступившись тільки Київській, Дніпропетровський, Харківській, Волинській областям

Тож побажаємо нашим юним науковцям впевненості й сили духа достойно пройти ще одну перешкоду на власному шляху, подолання якої відкриє для них нові перспективи майбутнього, адже саме вони здатні змінити цей світ на краще!

Джерело: Херсонська обласна рада

Читати