ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Зберігати надбання

Громадськість міста наполягає на проведенні громадських обговорень рішення влади Херсона знищити оглядове колесо

28.01.2022

10 днів пройшло з моменту, коли три громадські організації м. Херсона, згідно прав, наданих Статутом  громади, звернулися до міського голови щодо проведення громадських обговорень з питання збереження атракціонів - перш за все оглядового колеса та зелених насаджень в парку Херсонська фортеця.  

Ніякої відповіді на звернення до сих пір не отримано. Тому Громадська організація «Розвиток» - одна із організацій, які ініціювали дані обговорення, надіслала запит про надання публічної інформації коли будуть проведені відповідні консультації.

Лист ГО Розвиток щодо знищення оглядового колеса 

Питання знищення оглядового колеса турбує багатьох херсонців. Місце розташування колеса є дуже вдалим – з нього відкривається вид на центр Херсона, Дніпро та плавні. Також саме колесо знаходиться у робочому стані.

Тому незрозуміло чому його треба знищувати, а з ним і зелені насадження, щоб побудувати так званий «Урбан парк», який буде залитим бетоном майданчиком для спортивних розваг.  Тим більше, що в місті можна знайти багато місць для такого виду сучасних атракцій.

Громадськість сподівається на прозоре обговорення даного питання з владою при проведенні публічної консультації.

 

 

Анна Парфьонова

Читати