ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Бюджет області

Стан виконання обласного бюджету за січень-липень 2012 року

14.08.2012

За січень-липень 2012 року до загального фонду обласного бюджету мобілізовано 153,2 млн грн податків і зборів, що становить 104,6 відсотка до затвердженого плану. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження бюджету збільшилися на 19,2 млн грн, або на 14,3 відсотка. Податку на доходи фізичних осіб, питома вага якого в структурі доходів обласного бюджету за січень-липень 2012 року склала 84,3 відсотка, отримано в сумі 129,1 млн грн, що на 16,0 млн грн, або на 14,1 відсотка більше проти надходжень за аналогічний період минулого року.

До спеціального фонду обласного бюджету (без урахування трансфертів та власних надходжень бюджетних установ) мобілізовано 12,2 млн грн. Станом на 01 серпня 2012 року обласний бюджет отримав з державного бюджету дотацію вирівнювання у сумі 304,8 млн грн.

Фінансування видатків з обласного бюджету проводилося, виходячи з помісячного розпису обласного бюджету на 2012 рік, та в основному, було спрямоване на забезпечення захищених статей витрат.

Так, головних розпорядників коштів обласного бюджету, відповідно до зареєстрованих зобов"язань, профінансовано по видатках на заробітну плату з нарахуваннями, проведення розрахунків за спожиті бюджетними установами енергоносії, послуги зв»язку, виплату стипендій студентам вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації та учнів професійно-технічних училищ, виплату допомог тощо. За оперативними даними заборгованість по заробітній платі працюючим в обласних бюджетних установах та закладах відсутня.

Рівень розрахунків бюджетних установ, які утримуються за рахунок коштів обласного бюджету, за енергоносії та інші комунальні послуги, за січень-липень поточного року склав 100 відсотків.

Джерело: http://oda.kherson.ua/uk/frontend/news/view/9681/stan-vikonannya-oblasnogo-byudzhetu-za-sichen-lipen-2012-roku

Читати