ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Бізнес

У Херсонському аеропорту вітали стотисячного пасажира з початку 2017 року

12.12.2017

100-тисячний пасажир - це лише початок, – стверджує голова облради Владислав Мангер: "У часи Радянського Союзу показник роботи аеропорту був близько 200 тисяч пасажирів за рік".

Щасливою власницею звання 100-тисячний пасажир стала жителька Херсона Інна Халіманчук, яка прилетіла разом зі своїм чоловіком Франческо Каннова та маленьким сином Ентоні. Родина отримала приємні подарунки від представників КП ХОР «Херсонські авіалінії», Херсонської обласної державної адміністрації, компанії «TurkishAirlines» та від страхової компанії.

«На сьогодні міжнародний аеропорт «Херсон» демонструє активний розвиток, а також поступово нарощує обсяги пасажирських перевезень .На початку 2017 року очікувалось перевезти за рік більш ніж 100,0 тис. пасажирів. І ось цей день настав. Завдання виконано! Це є рекордним показником з часу відновлення авіаційної діяльності аеропорту, для Херсонської області за такий короткий термін досягти таких висот - це успіх. Я вітаю всю Херсонщину, а також місто Херсон, адже ці 100 тисяч пасажирів залишили кошти в нашому регіоні, що дає приріст у податках та бюджеті», - прокоментував голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв.

Читати