ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

ЕФЕКТ WOW ВІД СПІВПРАЦІ

"Пакт заради молоді - 2020"

21.09.2018

18 вересня 2018 р. до Херсона завітала організація Career Hub з дуже цікавим для молоді форумом.

На форум відбирали найкреативнішу та найталановитішу молодь. А зустрічалися вони з  ТОП-менеджерами найбільших працедавців міста і разом підписали "Пакт заради молоді - 2020".

Що таке "Пакт заради молоді - 2020"?

Пакт заради молоді - це такий документ, який підписують працедавці, зобов’язуючись допомогати молоді з працевлаштуванням, та створювати всі умови, щоб найбільше розкрити її потенціал.

“Так як молодь не бачить перспективи працювати в Херсоні, та і в Україні загалом, вона емігрує до інших країн. Наша мета - показати їм, що для того, щоб стати успішним не обов’язково їхати до Польщі чи ще кудись. Таким чином, ми покращимо економіку нашої країни” - про це говорили організатори Career Hub, які розробити цей Пакт, що був вже підписаний в Києві, Львові та інших містах України.

Career Hub

“Зірки форуму”

На форумі виступали менеджери таких відомих підприємств як: UKRSIBBANK, Райфайзен Банк Аваль, Watsons Україна, Syngenta, Ощадбанк, Херсонський НВК “Машинобудівний завод” та представники патрульної поліції.

Приймав гостей ресторан “Mozart”. Программа була насиченою, з 10 ранку до 6 вечора.

Відкрили форум підписанням Пакту, потім топ-менеджери підприємств давали мастер класи, як для молоді так і для підприємців.  

Хлопці з U-Report зацікавили анонімними опитуваннями та розіграшом світшоту, працівники Райфайзен банку розповіли, як не стати жертвою шахрайства, а компанія Syngenta змотивувала робити сміливі кроки до своєї мрії.  

Звісно, без перерви на каву було б дуже важко, але навіть під часа кава-брейку учасники не втрачали час та задавали цікаві питання не даючи нудьгувати лекторам.

Career Hub

Під час цього форуму я зрозуміла, що якщо б кожне підприємство підписало цей Пакт та сприяло працевлаштуванню студентів, то наша економіка була б міцна і стабільна, а країна покращила б свій рівень життя, адже саме в руках молоді майбутнє України!

Дар'я Котельникова

Читати