ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Нова майстерня від «Sniezka»

Група компаній «Sniezka» розпочала співпрацю з ПТУ

11.05.2018

Відкриття сучасного навчально-практичного центру «Sniezka» відбулось на базі Вищого професійного училища №2 м.Херсона

У новій майстерні учні зможуть опанувати новітні будівельні технології та матеріали від відомого виробника лакофарбової продукції. Також тут зможуть підвищувати свою фахову майстерність викладачі професійних навчальних закладів області, майстри будівельних організацій та приватних підприємців, для яких спеціалісти компанії «Снєжка-Україна» проводитимуть конференції, семінари і майстер-класи.

На Херсонщині планується відкрити ще вісім подібних центрів, загальна кількість інвестицій яких складатиме близько 30 млн грн.

Генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь, на урочистому відкритті Центру підкреслив, що компанія «Снєжка-Україна» як підприємство міжнародної групи компаній "Sniezka", володіє новітніми технологіями і напрацюваннями у сфері виробництва сучасних будівельних матеріалів: «А головне – ми маємо бажання ділитися своїми розробками і практикою з майстрами і майбутніми робітниками.

Тож об"єднані зусилля виробника і професійних навчальних закладів у державно-приватному партнерстві та обміні досвідом спрямовані насамперед для ефективного розвитку, поступу професійної освіти та якісного вдосконалення підготовки кваліфікованих конкурентоздатних робітничих кадрів для будівельної сфери».

Джерело: Херсонська обласна державна адміністрація

Читати