ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Херсонщина туристична

Реєстр всіх туристичних продуктів області

15.03.2019

«Всі туристичні продукти оцифровані, прораховані і мають собівартість. Наше спільне завдання – впровадити їх на промисловому рівні і максимально залучити людей, які займаються туристичним бізнесом», - сказав голова обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв на стратегічній сесії «Впровадження окремих міжнародних стандартів та підвищення якості послуг у сфері туризму – 2019».

За його словами, найближчим часом відбудеться засідання колегії облдержадміністрації, де обговорюватиметься питання реалізації розроблених туристичних продуктів. Обласна влада має на меті створити реєстр всіх туристичних продуктів області щоб унеможливити будь-які ризики чи небезпеки по кожному туристичному маршруту.

«Комерційна складова повністю буде вільною, будь ласка, заробляйте й примножуйте матеріальні прибутки за умови, що туристичні маршрути будуть безпечними й максимально легальними», - звернувся до присутніх голова ОДА.

Також Андрій Гордєєв зазначив, що обласна влада буде звертатися до природних національних парків, заповідників Херсонщини з тим, щоб вони надали власні пропозиції щодо компенсації для групового туризму, тобто різницю в цінах для кількох відвідувачів і для цілих груп людей.

Джерело: Херсонська обласна державна адміністрація

Читати