ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Херсон

Звернення в.о. міського голови м. Херсона В. Миколаєнко

03.03.2014

Шановні земляки! Звертаюсь до Вас у цей складний для нашої країни час. В ці неспокійні дні важливо не піддаватися паніці і зберігати спокій. Міська влада Херсона забезпечує життєдіяльність міста у повному обсязі.

1 і 2 березня саме міська влада за дорученням в.о. Президента України Олександра Турчинова очолювала координаційний штаб щодо забезпечення правопорядку в Херсонській області.

Херсонський міський об"єднаний військкомат, військові частини Херсонського гарнізону приведені у стан підвищеної бойової готовності. Військові несуть службу у місцях планової дислокації частин, без відряджень.

Проводиться відпрацювання учбових завдань. Призов громадян України до внутрішніх військ проводиться у плановому режимі. Сили правопорядку підтримують спокій у місті.

Херсон завжди відзначався своїм толерантним ставленням до людей різних національностей, віросповідань, партійних переконань. Ми звикли вирішувати усі питання мирним шляхом за столом переговорів. Упевнені – так буде і цього разу.

Найбільша цінність – людське життя, прошу мешканців міста за жодних обставин не закликати до силових дій, не застосовувати силу один проти одного і не брати до рук зброю. Усі міські проблеми ми вирішуємо і будемо вирішувати разом, не виходячи за рамки мирного діалогу.

Джерело: Управління громадських зв”язків Херсонської міської ради

Читати