ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Здобутки громади

В лікарні ім. А. і О. Тропіних пройшов «День пам’яті та єднання»

08.05.2014

В Херсонській міській клінічній лікарні імені А. і О. Тропіних відбувся урочистий захід «День пам’яті та єднання», присвячений 69-й річниці Перемоги та 100-річному ювілею лікарні.

У заході взяли участь ветерани Великої Вітчизняної війни та ветерани праці – співробітники минулих років, а також фахівці, які працюють в лікарні понад 35 років (таких понад 50), почесні гості.

За дорученням в. о. міського голови Володимира Миколаєнка зібрання привітав його заступник Сергій Черевко: «Шановні ветерани, медики, Велика Перемога – це те, що нас об’єднує. В наших серцях і серцях юних херсонців, назавжди залишиться пам'ять про подвиг визволителів Батьківщини. Велика шана і вдячність тим, хто пов’язав своє життя з медициною. Тим, хто десятки років працював у стінах «Тропінки». Зі святом Перемоги! З ювілеєм лікарні!».

Співробітникам лікарні, які пропрацювали понад 35 років, були вручені пам’ятні нагороди за номінаціями: «Легенда лікарні», «Свідоцтво про милосердя», «Диплом поваги», «Посвідчення за трудовий внесок», «Сертифікат наставника».

Три працівники лікарні – Андрій Чистяков, Марія Полюх, Катерина Гомонець, - були нагороджені у номінації «Надія лікарні».

Також, відбулась церемонія закладки та освячення пам’ятної дошки на честь 100-річчя лікарні з вкладанням послання нащадкам. Останнє, запропоновано розкрити через 50 років, до 150-річчя лікарні. Цю місію доручили виконати, у майбутньому, саме нагородженим у номінації «Надія лікарні».

Джерело: Управління громадських зв'язків Херсонської міської ради

Читати