ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Ініціативи

У м. Нова Каховка відбувся перший Таврійський туристичний конгрес

20.05.2014

У заході взяли участь спеціалісти та бізнесмени в галузі туризму з різних регіонів України: Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг.

Для учасників Конгресу були презентовані інвестиційні проекти: «Скіфія Таврійська як частина Великого Степу», «Зйомка 3-D панорам для нових туристичних маршрутів», проект екскурсій нового покоління «Скіфи і міфи «Річної зірки», «Обгортка турпродукту», «Асканійський звіриний стиль» тощо.

У рамках заходу був проведений рекламно-інформаційний тур, учасники якого мали змогу протягом трьох днів ознайомитись з туристичними можливостями Каховського та Бериславського районів Херсонської області, які входять до складу Таврійського об’єднання територіальних громад.

Учасники відвідали об"єкти сільського зеленого туризму (садиба «Чайка», база «Славутич»), винний туризм (підвали Князя П.М. Трубецького), історичний та пізнавальний види туризму (Кам"янська Січ, с.Зміївка, історичні та культурні пам’ятки), заклади відпочинку та оздоровлення узбережжя Азовського та Чорного морів. Особливою родзинкою стала подорож до Арабатської Стрілки Генічеського району.

За результатами проведення заходу підписані угоди про співпрацю з директорами закладів оздоровлення та відпочинку, обговорений перспективний план розвитку туризму та курортів на Херсонщині.

Джерело: Управління громадських зв"язків Херсонської міської ради

Читати