ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Благоустрій міста

За ринком «Таврійський» закріплено територію

19.12.2014

Херсонським міськвиконкомом продовжується робота по забезпеченню благоустрою в місті.

Черговим результатом цієї роботи стало розпорядження міського голови стосовно закріплення прилеглої території за ринком «Таврійський» ТОВ «Південьсільхозтехвідродження»: на розі вулиць 49-ої Гвардійської Херсонської дивізії та площі 40-річчя Перемоги (між Хресто-Воздвиженською православною церквою та ринком «Таврійський»).

Документом визначено, що керівництву ринку необхідно організувати щоденне прибирання, підтримання належного санітарного стану, вивезення сміття із закріплених територій, вулиць, тротуарів і під"їзних шляхів, зелених зон на міське звалище твердих побутових відходів. Встановити на закріплених та прилеглих територіях необхідну кількість урн, забезпечити своєчасне їх очищення, організувати полив зелених насаджень, відновлення дерев та постійний догляд за ними.

У розпорядженні визначено, що прилеглою територією є територія, яка розташована з усіх боків ринку. За наявності дороги, прилеглою визнається територія від огорожі ділянки або будинку (за відсутності огорожі – до осьової лінії проїжджої частини дороги).

За відсутності дороги з якого-небудь боку, розмір прилеглої території визначається від огорожі, за відсутності огорожі – від фасаду будинку.

Джерело: Управління громадських зв”язків Херсонської міської ради

Читати