ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Херсон

Міський голова Херсона готовий до конструктивної співпраці з кандидатами, які брали участь у виборах

25.11.2015

Володимир Миколаєнко, який вдруге обраний мером Херсона, заявив, що у своїй діяльності завжди керується принципом: працювати з повагою до людей, бути щирим, відповідальним, відкритим до спілкування.

«Дякую херсонцям за результати виборів. Це не моя особиста перемога, це перемога команди, яка працювала майже півтора роки. Дякую усім, хто віддав за нас голоси, і тим, хто сумнівався, я думаю, що ми доведемо нашою роботою, що це перемога здорового глузду, перемога тих людей, які налаштовані на розвиток нашого міста. Херсонці показали – їх неможливо купити, важко обманути, вони обирають справи», - наголосив міський голова Володимир Миколаєнко під час брифінгу, звертаючись до херсонців.

Щодо перспективних планів Володимир Миколаєнко підтвердив продовження роботи у напрямку збільшення обсягів відремонтованих в місті доріг, вуличного освітлення, об"єктів житлового фонду тощо. «Люди мають розуміти, що це не було тимчасово під вибори, це системна робота сьогоднішньої влади, сьогоднішньої команди, якій вони надали довіру», - підкреслив міський голова Володимир Миколаєнко.

Джерело: Херсонська міська рада

Читати