ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Громадянське суспільство

Культурні та креативні індустрії незабаром будуть формувати обличчя територій

22.02.2017

І Форум «Креативні індустрії для розвитку територій» проходить в Дніпрі. Роман Помазан з Херсона представляє на ньому свій проект «Центр ККІ в Херсоні».

Також, серед представлених тем для обговорення: «Партнерство та інновації – шлях до успіху», «Культурні та креативні індустрії для розвитку громади», «Механізм бюджету участі для розвитку культури в громадах», «Культурна інтеграція та взаємодія для миру та розвитку», «Розвиток бізнесу в креативних індустріях».

Довідка

Креативні індустрії – форми підприємницької діяльності в сферах, що пов’язані з творчим пошуком та характеризуються органічним поєднанням та використанням знань, інформації та креативності.

Напрямки креативних індустрій: аудіо-візуальна творчість (фільми, ТБ, радіо, нові медіа, музика); програмування, в тому числі створення розважальних та інтерактивних програм і комп’ютерних ігор; туризм; спорт; книги і преса; спадщина (музеї, бібліотеки, архіви та історичне середовище); перформативні мистецтва (театр, виконавське мистецтво і танок); візуальні мистецтва (галереї, архітектура, художній та антикварний ринок, мода, дизайн і ремесла), тощо.тощо.

Джерело: Херсонська обласна державна адмніністрація

Читати