ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Олексій Гончаренко подає до суду щодо порушення конституційних прав українців

Народний депутат України Олексій Гончаренко вважає неправовими багато норм нової постанови КМУ про обмежувальні заходи при карантині

2020-04-06

Олексій Гончаренко вимагає від уряду відміінити спірні обмеження, які введені новою  постановою КМУ № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» 

Народний депутат вважає, що потрібен карантин для груп ризику, в т.ч.  для літніх людей та для людей з хронічними захворюваннями. Він підтримує закриття розважальних та інших закладів, де можливе скупчення людей, але вважає норми про те, що людина не може піти одна погуляти до парку такими, що протирічать здоровому глузду.

"З собакою гуляти можна, а з маленькою дитиною погуляти неможна? За спалювання листя в парку штраф 340 грн., а за прогулянку в парку - 340000грн.! За водіння автомобіля в нетверезому стані штраф 10 000 грн., а за те, щоб тверезим походити по парку - 17 000грн.  Це ненормально" - говорить Олексій Гончаренко в своєму відеозвернені. 

СРОЧНОЕ ОБРАЩЕНИЕ АЛЕКСЕЯ ГОНЧАРЕНКО. ОГРАНИЧЕНИЯ НЕЗАКОННЫ. ПОДАЮ В СУД.

 

Автор: Анна Парфьонова

Читати