ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Херсонщина туристична

TripMustGoOn - Подорож повинна тривати! Такий проєкт популяризації туризму стартував на Херсонщині

2020-07-02

Першим буде створено інформаційний портал  "TripMustGoOn", наповнений контентом про яскраві туристичні місця Херсонщини.  Професійною мобільною командою буде створено 8 сучасних промоційних відеороликів  для соцмереж та понад 60 статей про "Must Visit" місця Херсонщини.

Планується маркування безпечних від коронавірусної інфекції місць. Наприклад, місця, де неможливе велике скупчення людей.

Додатком до порталу будуть чат-боти у Telegram та Messenger. Вони допоможуть дізнатись все про цікаві місця Херсонщини: як до них доїхати, де зробити круті фото, що подивитися, тощо.

“Весь контент буде вільний для використання будь-яким гравцем туристичного ринку” - повідомив Павло Білецький, голова правління ГО "Центр живої історії "Олешшя", президент регіональної туристичної організації "Туризм Херсона". Це означає, що представники туристичного бізнесу Херсонщини зможуть безкоштовно отримати фото, зроблені під час проєкту та використовувати їх.

Конкурс сувенірів

У рамках “TripMustGoOn” стартує конкурс на сувенірні візитівки міста.

Переможців визначатимуть у 4 номінаціях:

  • Друковані матеріали
  • Магніти та брелки
  • Одяг
  • Посуд та декор

Ідея-переможець кожної номінації отримує фінансування промоційного тиражу. Ці сувеніри будуть розповсюджені для популяризації туризму на Херсонщині.

Офлайн фотовиставка

Планується офлайн фотовиставка з найкращими фото, які були зроблені під час проєкту. Вони будуть представлені або на День Незалежності або на День Міста, в залежності від ситуації з COVID-19.

Промоутери - кавуни

Кавуни - це перша асоціація українців з Херсонщиною. Тому на 100 тисяч кавунів розмістять наліпки з QR кодами, які переводять на інформаційний портал проєкту. Таким чином, можна залучити більше туристів.

Влада долучається, фінансують - донори 

Начальник управління туризму та курортів Херсонської ОДА Микола Шаповал закликав: "Давайте популяризувати туризм на Херсонщині разом!". Наразі, управління допомагає в інформаційних, організаційних та координаційних аспектах проєкту. 

А, взагалі, проєкт підтримало Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Слідкувати за розвитком проєкту можна вже зараз на інстаграм сторінці @tripmustgo_on

Автор: Дар'я Котєльнікова

Читати