ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Відновлення авіасполучення

У херсонському аеропорту зустріли відновлений авіарейс Стамбул-Херсон-Стамбул

2020-08-02

Традиційною водяною аркою у Міжнародному аеропорту "Херсон" зустріли літак, який прилетів до Херсона зі Стамбула. Він, після послаблення карантинних обмежень, вперше привіз до нашої області пасажирів з Туреччини. Відтепер скористатися послугами авіаперевізника за вказаним маршрутом жителі та гості Херсонщини зможуть двічі на тиждень: щочетверга та щонеділі.

«Ми дуже сподіваємося, що незабаром відновляться рейси до Бургаса і Катовіце, у перспективі – відкриються нові до Відня і Мінська. Сьогодні у нас в області стабільна ситуація з рівнем захворюваності на COVID-19, завдяки чому Херсонщина потрапила в «зелену» зону. Отже, це унікальний шанс для розвитку туризму у нашому регіоні. Ми максимально працюємо над тим, щоб кожен, хто приїжджає на Херсонщину, і хто тут проживає, почувалися у безпеці», – сказав перший заступник голови Херсонської облдержадміністрації Дмитро Бутрій Дмитро Бутрій, зустрічаючи авіарейс.

Свої сподівання на подальшу співпрацю висловив також генеральний менеджер Turkish Airlines в місті Херсоні Ахмет Турсун.

Джерело: Херсонська обласна державеа адміністрація

Читати