ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Розвиток зеленої енергетики

Китайська компанія, яка побудує Сиваську вітроелектростанцію на 250 МВт, забезпечить ремонт дорожньої інфраструктури в Чаплинському районі

2020-09-15

Йдеться про проведення поточного середнього ремонту на окремих ділянках дороги місцевого значення О221802 Чаплинка – Новотроїцьке – Рикове.

Меморандум про це підписали представники Херсонської обласної державної адміністрації, ДУ «Місцеві дороги Херсонщини» та представництва «Пауєр Констракшн Корпорейшн Оф Чайна, ЛТД».

Під час підписання документа заступник голови облдержадміністрації Вадим Чабан зазначив: «Ми зацікавлені у співпраці з іноземними партнерами, які розвивають нашу область. Сподіваємося взаємодіяти і надалі у вирішенні поточних питань в процесі реалізації меморандуму».

Компанія «ПАУЕР КОНСТРАКШН КОРПОРЕЙШН ОФ ЧАЙНА, ЛТД» увійшла в Україну як генеральний підрядник найбільшого вітроенергетичного проекту «Сивашська ВЕС 250 МВт», відкривши офіційне представництво в Києві.
"Ми докладаємо максимум зусиль, щоб бути корисними державі, яка так радо прийняла нас. Ми відкриті до нових проектів на території України та готові вкладати свої сили і засоби в соціальний та технічний розвиток країни." - заявило керівництво компанії на своїй сторінці в соцмережі Facebook/

Джерело: Херсонська обласна державна адміністрація

Читати