ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Служба захисту економіки АТ «Херсонобленерго» інформує: за тиждень на Херсонщині постраждали понад 140 тисяч споживачів

2021-02-17

Херсонським енергетикам доводиться боротися з протиправними діями осіб, які вдаються до крадіжок електроенергії. Так, в період з 8 по 14 лютогої фахівцями АТ «Херсонобленерго» проведено 147 рейдів.

Протиправні дії сорока зловмисників зафіксовані в Актах про порушення правил роздрібного ринку електричної енергії (ПРРЕЕ).

За минулий тиждень не тільки непогода вчинила неподобства, але й порушники, через що постраждали понад 140 тисяч споживачів на Херсонщині.

В селі Широка Балка обірвались два електричні дроти. Це сталось через те, що спилювання дерев проводилось поблизу електромереж, що і зумовило їх пошкодження. Недобросовісні громадяни, беручи до рук пилки, ставили в пріоритет лише власні потреби

В Херсоні зухвалі дії виявлено при плановому огляді у фізичної особи-підприємця, який  застосував магніти, що призводять до зміни показів лічильника.. І в той же час поплатився за це немалою сумою– 285 643 гривень.

Загальна сума збитків АТ «Херсонобленерго» за тиждень склала 819 504 гривень.

АТ «Херсонобленерго» звертається до громадян з проханням відповідально споживати електричну енергію. Не вдаватися до протиправних дій та сумнівної економії.

Джерело: АТ "Херсонобленерго"

Читати