ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

ТОВ «СИВАШЕНЕРГОПРОМ» зробить ремонт пошкоджених, в ході будівництва вітрової електростанції, доріг в тергромадах Херсонщини

2021-07-14

Голова Присиваської ТГ Сергій Кліщевський, перший заступник голови Чаплинської ТГ Анатолій Віремейчик та генеральний директор ТОВ «СИВАШЕНЕРГОПРОМ» Андрій Немченко підписали меморандум про співпрацю в питаннях ремонту доріг.

Порушили питання ремонту доріг, пошкоджених у ході будівництва ВЕС, зокрема на території Чаплинської та Присиваської територіальних громад на засіданні робочої групи з питань реалізації інвестиційного проєкту з будівництва Сиваської вітрової електростанції потужністю 250 МВт.

Для розв’язання цього питання інвестор разом з Чаплинською селищною та Присиваською сільською територіальними громадами об’єднають зусилля.

Присутні представники територіальних громад зазначили, що інвестор вже допоміг у реалізації низки соціальних та інфраструктурних проєктів, чим сприяв покращенню рівня життя місцевих жителів та розвитку туристичної інфраструктури у прилеглих населених пунктах. 

Джерело: Херсонська обласна державна адміністрація

Читати