ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

У Херсонського футбольного клуба «Кристал» змінено директора і з'явився новий тренер

2021-07-20

Директором клубу став Володимир Лебідь, який до цього очолював ДЮСШ «Херсон». Він займатиметься становленням команди уцілому, розвитком муніципального клубу та дитячо-юнацької школи.

" Першочергово ми почали формувати штат і команду. На роботу ми прийняли нового тренера – Юрія Петровича Куліша. Я сподіваюсь, що досвід Юрія Петровича допоможе команді вийти на новий рівень і ми зможемо ставити перед собою більш амбітні цілі."  – зазначив новий директор.

Наразі «Кристал» гратиме у другій лізі. І перший матч запланований на 25 липня проти «Таврії».

Команда зараз відсотків на 60-70 формується із місцевої талановитої молоді, також 4 футболісти лишились з минулого складу. Ще кілька гравців запросили з інших міст.

"Я знаю, що я роблю і для чого сюди прийшов. І як підняти херсонську молодь. Можна багато розповідати. А я надаю перевагу справам. Я хочу, аби Херсон побачив, яка тут талановита молодь. Я підписав контракт на рік, тому розумію, що часу в мене немає. Але я прошу дати мені шанс. Думаю, за три місяці херсонці побачать перші результати." – запевнив новий тренер.

За словами в.о.заступника міського голови Сергія Циганка, питання фінансування клубу майже вирішено, і буде розглядатись на сесії міської ради 23 липня: "Є підтримка з боку міського голови, депутатського корпусу. А для збільшення фінансування команда повинна показати результати. Достойний рівень гри буде підтриманий і відповідним фінансуванням".

Найближчим часом відбудеться відкрите тренування команди, де громадськості презентують склад муніципального клубу.

Джерело: Херсонська міська рада

Читати