ХЕРСОН. ГРОМАДА. ІНІЦІАТИВА

Портал суспільних знань і дій для розвитку Херсонщини

gerb_sity

Місто

gerb_region

Область

search_icon
 

Учнів херсонської школи № 56 тимчасово переведуть на дистанційне навчання через проблеми зі збудованим 2 роки тому дахом

2021-09-08

Як повідомляє директор школи Світлана Микитюк, 6 вересня на черговому комплексному обстеженні території та приміщення школи, яке здійснює адміністрація закладу щотижня, на парапетах даху будівлі виявили тріщини та порушення їхньої конструкції.

Дирекція школи невідкладно звернулася з проблемою до управління освіти міськради та вжила усіх необхідних заходів задля забезпечення безпеки дітей. Зокрема, уроки фізичної культури тимчасово проводитимуть на спортивному майданчику школи, а також обмежено доступ дітей до потенційно аварійних ділянок.

«Сьогодні зранку представниками управління освіти, матеріально-технічного відділу, підрядником, що ремонтував дах, здійснено технічний огляд, зустріч заактовано. У ході огляду виявлені проблеми, тому для вирішення ситуації вже сьогодні запрошено спеціалістів для отримання експертних висновків, щоб встановити наскільки небезпечною є ситуація та причини її виникнення. На період з’ясування обставин дирекції закладу рекомендовано тимчасово перевести дітей на дистанційне навчання», – зазначила начальник управління освіти міськради Наталя Журженко.

За її словами, наразі управління освіти направило офіційного листа підряднику з повідомленням про проблему, запросило експертів для отримання оцінок. Окрім того, питання  обов’язково розглянуть на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій найближчим часом, де, враховуючи висновки спеціалістів, приймуть рішення щодо подальших дій.

Джерело: Херсонська міська рада

Читати